„Vitték a Duna-partra, hogy belőjék a Dunába” – őszintén vallott családja múltjáról Kern András

A színművész január végén ünnepelte a 76. születésnapját, de elég sok „csillagnak kellett együtt állnia”, hogy ő egyáltalán megszülessen. Most őszintén mesélt erről a történetről.

Szinte csoda, hogy él

Kern András Magyarország egyik legkiemelkedőbb színművésze. Nem is csoda, hogy a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, viszont estig is lehetne sorolni, hogy milyen díjai és elismerései vannak.

Már gyermekként szerepelt a Kaland az Állatkertben című rövid játékfilmben 1958-ban, majd 1962-ben feltűnt a Ki mit tud? című tehetségkutató műsorban, ahol osztálytársával, Pintér Gáborral paródia-számot adott elő.

Kern András élete majdnem olyan kalandos, mint a színészi pályafutása. Szinte véletlenek sorozatának köszönheti, hogy egyáltalán megszületett, hiszen mindkét szülője csodával határos módon menekült meg a halál torkából. A sztorit a galériánkban leplezzük le!

Nem állt meg az élet Kern András körül, hiába van már benne a korban. Woody Allen állandó magyar szinkronhangjának nem olyan rég még maga a hollywoodi színész is gratulált, hogy a színházban és a moziban is így összefonódott az útjuk.
Kattints a további képekért!

Kern András sosem tagadta, hogy néhányszor összeszólalkozott Bujtor Istvánnal.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.