Sztárok

Szulák Andrea 17 éve kapta élete legnagyobb ajándékát: „Mérhetetlenül büszke vagyok”

Kerek születésnapja alkalmából tematikus hétvégét szentelt Szulák Andreának a Dankó Rádió, számos kedves köszöntést és meglepetést kapott, de élete legmeghatározóbb ajándéka az, hogy édesanya lehet.

Kerek évszám

Szulák Andrea úgy érzi, élete minden területe kiegyensúlyozott, megérkezett oda, ahova mindig is vágyott. Születésnapjára éppen ezért nem is volt más kívánsága, mint hogy azzal ünnepelje, aki a legfontosabb számára, egyetlen lányával, Rozinával. Az ünnepi utazásról hazatérve azonban rögvest belevetette magát a munkába – erről az őt köszöntő Almárium című műsorban beszélt a Duna stúdiójában. Részletek a galériában!

„Egészen furcsa reneszánszomat élem. Diadalittas érzés, hogy még van rám igény, de még jobb, hogy mindezt bírom fizikailag és mentálisan. Minden tudásomra szükségem van, mert különböző műfajú feladatokat kaptam. Nem vagyok lehetőségvadász, de megfelelési kényszerem van. Így lett belőlem annak idején színházi ember” – mondta Szulák Andrea.
Kattints a további képekért!

Február 8-án töltötte be a 60-at Szulák Andrea, ez alkalomból pedig a színész-énekesnő lányával együtt Zanzibárra utazott ünnepelni, ahonnan pikáns, fürdőruhás fotókat is megosztott rajongóival.

Leadfotó: MTVA

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.