Fashion&Beauty

Más színben látod majd a világot: Ez a szezon 5 legnagyobb napszemüvegtrendje

Egy stílusos napszemüveg egész évben használatos kiegészítő és feldobja még a leghétköznapibb szettet is. 2024-ben a régi klasszikusok mellett, egészen új napszemüvegtrendeket is üdvözölhetünk.

2024 legnagyobb napszemüvegtrendjei

Bárki, aki szereti a divatot, tudja, hogy a megfelelő napszemüveg kiválasztása nem kis feladat, és alapjaiban meghatározza a megjelenésünket és a személyes stílusunkat. Napszemüveg vásárlásnál fontos figyelembe venni az arcformánkat, és érdemes olyan darabot választanunk, ami biztosítja az UV-sugárzás elleni védelmet is. Sok vezető divatmárkának köszönhetően szerencsére 2024-ben a napszemüvegek is némi frissítést kaptak. Egyes stílusok, formák és színek ismét nagyon populárisak lettek, mi pedig, hogy megkönnyítsük számodra a feladatot, összegyűjtöttük az idei legnagyobb napszemüvegtrendeket.

Kattints a galériára és nézd meg, hogy ebben a szezonban milyen divatos napszemüvegek közül válogathatsz:

1. Pilóta napszemüvegek új stílusban Az aviator, vagyis a pilótaszemüveg egy örök klasszikus, amely idén tavasszal és nyáron egy friss és modern csavarral látható a boltok polcain. Hódítanak a négyzet és könnycsepp alakú valamint a kerek formák, illetve a vastagabb, műanyag keretes verziók, amelyek egy blézerrel és farmerrel kombinálva stílusos megjelenést kölcsönöznek.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Purewow, Who What Wear

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nigériai látogatásuk során a sussexi hercegi pár, Meghan és Harry óriási hibát vétett, amiért csak úgy zúdulnak rájuk a kritikák, valamint a nem túl szép jelzők, mint például a "hazaáruló", ami...
Egészség
Egy dologban biztosak lehetünk, és az az, hogy mindenkinek véget ér egyszer az útja itt a Földön. A halált kijátszani jelenleg még nem lehet, maximum nagyon sokáig élni.
Sztárok
Kamilla híresen rossz viszonyt ápol Harry-vel, és ez a nem elhanyagolható jelentőségű körülmény is szerepet játszott abban, hogy ismét meghiúsult Károly király és a sussexi herceg találkozója.