Sztárok

Görbe Nóra megmutatta ritkán látott fiát: a legendás színésznő rajongva imádja a 35 éves Mártont - Fotó

A Linda című tévésorozat egykori sztárja cseppet sem bánja, hogy mostanság elkerüli a rivaldafény. Egyik legfrissebb fotója hűen bizonyítja, hogy hétköznapi körülmények között, szerető, gondoskodó édesanyaként is pompásan érzi magát.

Volt kitől örökölnie a színészi vénát

Noha mostanság már nem láthatjuk a képernyőn, az idősebb nézőgenerációk minden bizonnyal jól emlékeznek még Görbe Nórára, a Linda című nyolcvanas évekbeli magyar kultsorozat címszereplőjére. A ma 67 esztendős színésznőnek volt honnan örökölnie káprázatos tehetségét: édesapja, a Kossuth-díjjal kitüntetett Görbe János a negyvenes, ötvenes, hatvanas évek egyik legismertebb és legmegbecsültebb hazai színművésze volt.

Görbe Nóra - aki a nyolcvanas-kilencvenes években énekesnőként is kipróbálta magát, újabb impozáns sikereket elérve - húszas évei közepén feleségül ment Gát György rendező-forgatókönyvíróhoz (a Linda, az Angyalbőrben és más sorozatok közismert alkotójához), akitől két gyermeke született: 1983-ban világra jött leánya, Anna, akit 1989-ben kisfia, Márton követett. A színésznő most ritkán látott fiatalabb csemetéjéről posztolt fantasztikus fotót.

Görbe Nórát és fiát, Mártont egy kellemes ebéd közben kapták lencsevégre. Nehéz nem észrevenni, hogy a 35 éves fiatalember mennyire hasonlít néhai édesapjára, az idén tavasszal elhunyt Gát Györgyre.
Kattints a további képekért!

Az 54 éves magyar táncművész nem pusztán külsőre, de mentalitásában is édesanyjára, Ibolyára hasonlít.

Leadfotó: TV2 / Mokka

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...