Sztárok

Füvezett és statisztákat zaklatott új filmje forgatásán Francis Ford Coppola: dagad a botrány A Keresztapa rendezője körül

Coppola négy évtizedet áldozott arra, hogy tető alá hozza nagyszabású mozgóképes szerelemprojektjét, a Megalopolist, melynek forgatását - a legfrissebb hírek szerint - botrányos pillanatokkal fűszerezte a legendás rendező.

Teljesen kivetkőzött magából A Keresztapa rendezője

Francis Ford Coppola négy évtizedet szánt nagyszabású mozgóképes szerelemprojektje, a Megalopolis előkészítésére. A Keresztapa, az Apokalipszis most és a Drakula világhírű rendezője még szőlőültetvényeitől is megvált annak érdekében, hogy finanszírozhassa a hosszan elhúzódó, s a friss hírek szerint botrányos pillanatoktól sem mentes forgatást. Az epikusra hangszerelt Megalopolis az idei Cannes-i Filmfesztiválon mutatkozik be a publikumnak, ám a várva várt filmmustra előtt felkavaró jelentést tett közzé a The Guardian: a cikk szerint Coppola a forgatási munkálatok során több női stábtagot is zaklatott.

"Azt állítják például, hogy nőket magához húzta, és az ölébe ültette" - idézett a widescreen.hu a The Guardian által közzétett anyagból. "És egy éjszakai klub jelenet forgatása közben, ahol több félmeztelen és hiányosan öltözött női statiszta volt jelen, a szemtanúk szerint Coppola bejött a forgatásra és megpróbált megcsókolni néhányat közülük. Állítólag azt mondta, hogy ‘próbálta őket hangulatba hozni’."

Több forrás is megerősítette a The Guardiannek: Coppola sokszor úgy érkezett meg a reggeli jelenetek forgatására, hogy nem rendelkezett konkrét tervvel a nap hátralévő részére vonatkozólag. Nem egyszer előfordult - állítják többen -, hogy a hetvenes évek sztárrendezője hosszú órákra bezárkózott a lakókocsijába, és magányosan füvezett.
Kattints a további képekért!

Emmanuelle Debever is azon színésznők közé tartozik, akik az utóbbi időben szexuális zaklatással vádolták a legendás francia színészt. Debever épp aznap követett el öngyilkosságot, amikor bemutatták a Depardieu elleni nemierőszak-vádakról szóló dokumentumfilmet.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!