Fashion&Beauty

Szenzációs ruhába bújt Demi Moore: a színésznő volt a legszebb a vörös szőnyegen

Demi Moore igazi istennőként ragyogott legutóbbi nyilvános megjelenésén: a színésznő egy drámai kreációt öltött magára, amiben ellopta a show-t az összes jelenlévő elől.

Pazar megjelenés

Alig akarjuk elhinni, hogy Demi Moore már 61 éves, hiszen egyáltalán nem látszik rajta: továbbra is csinos és fiatalos, kisugárzása pedig nemcsak pozitív, de inspirálóan is hat. Éppen ezért nem túlzás kijelenteni, hogy érdemes példát venni a színésznőről, hiszen életmódja, valamint hozzáállása azt üzeni, az életkor csak egy szám, és egy nő a hatodik X felett is lehet pont olyan vonzó, mint a húszas éveiben. Persze bizonyára olykor neki is vannak rosszabb napjai, amikor egyszerű melegítőben, felkontyolt frizurával, illetve smink nélkül relaxál az otthonában, viszont ha nyilvános szereplésről van szó, minden alkalommal kihozza magából a maximumot és kifogástalan külsővel jelenik meg a nagyérdemű előtt. Így történt ez a napokban az An Unforgettable Evening névre keresztelt rendezvényen is, ahova Demi egy pompás estélyiben, továbbá meseszép Rapunzel-frizurával érkezett; galériánkban megmutatjuk, milyen zseniális volt az összhatás!

A már említett eseményt azért hozták létre, hogy pénzt gyűjtsenek a The Woman's Cancer Research Fund alapítvány számára, ami a mellrákkutatás legnagyobb magánfinanszírozója a világon. A színésznőn kívül többek között még olyan hírességek tették tiszteletüket, mint Tom Hanks és felesége, Rita Wilson, illetve Melanie Griffith, valamint Sofía Vergara.
Kattints a további képekért!

Az egykori hollywoodi filmcsillag frontotemporális demenciája egyre súlyosabbá válik. A hírek szerint Willis jelenlegi feleségét és gyermekeit tisztább pillanataiban még felismeri.

Leadfotó: Arturo Holmes/WireImage/Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.