Fashion&Beauty

Könnyed és elegáns ballonkabátok 15.000 forint alatt - Érdemes beszerezni őket idén tavaszra!

Legyen szó klasszikus bézs vagy élénk tavaszi színekkel kísérletező darabokról, mindenki megtalálhatja a számára tökéletes ballonkabátot, mely éveken át csodálatos alapdarabját képezheti tavaszi ruhatárunknak.

Csinos fazonok

Az évszakok változásával új lehetőségek tárháza nyílik meg számunkra a divat terén is. Ahogy a hűvös téli napokat felváltja a kellemes tavaszi időjárás, úgy válik fontossá ruhatárunk frissítése is. A tavasz ikonikus öltözékei közé idén is felkerülnek a stílusos és praktikus ballonkabátok, melyek tökéletes kombinációi a funkcionalitásnak és a stílusos megjelenésnek. A legjobb pedig, hogy nem is kell óriási költségekbe verned magad, hogy beszerezhess egy csinos darabot. Mutatjuk, mely kabátokat szerezheted be kevesebb, mint 15.000 forintból!

H&M dupla mellrészű ballonkabát - 13. 995 Ft
Kattints a további képekért!

Mutatjuk, hogy milyen stílusok lesznek divatosak a tavaszi-nyári szezonban.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Kánikulában az egyik legfontosabb dolog a folyadékpótlás, azonban nagyon nem mindegy, pontosan mivel oltjuk olyankor a szomjunkat.
Sztárok
Sarolta hercegnő már most a brit királyi család egyik legnépszerűbb tagja, a rajongók pedig minden vele kapcsolatos kulisszatitokra kíváncsiak, így például arra is, milyen viszonyt ápol egyes...
Lifestyle