Fashion&Beauty

Minden nő erről álmodik: Less be Naomi Campbell csodálatos gardróbjába

A 53 éves szupermodell egy nem mindennapi kiállítással ünnepli 40 éves karrierjét a divatiparban, ahol bemutatják legikonikusabb megjelenéseit - ideértve azokat a kék Vivienne Westwood platformos cipőket is, amelyekben még 1993-ban elesett a kifutón.

40 éve a divatszakmában

A világhírű londoni Victoria és Albert Múzeum a következő kiállítását a modellnek szentelte, amely a "Naomi" nevet kapta. Naomi Campbell még fiatal tinédzser volt, mikor először felfedezték a Covent Gardenben, nem sokkal később pedig első fekete bőrű modellként a British Vogue és az ELLE magazinok címlapján szerepelt. Az 1980-as évek végén már az egyik legismertebb és legkeresettebb modellek között tartották számon és a mai napig is híres világmárkák kampányaiban és kifutóin láthatjuk. Kattints a galériára, ahol mutatjuk, hogy mikortól tekinthető meg a szupermodell ikonikus szettjeiből készült kiállítás, és az is kiderül, hogy melyik divatcég tervezőjeként fog hamarosan egy kollekciót a piacra dobni.

Naomi kiállítása 2024. június 22-én nyílik meg, és 2025. április 6-ig lesz látható, és olyan híres divatmárkák darabjait fogja bemutatni, mint a Chanel, Dolce & Gabbana, Alexander McQueen, Jean Paul Gaultier, tehát amelyek a leginkább meghatározták Campbell karrierjét. Az elsők között lesz megcsodálható például az a rózsaszín, tollakkal és csipkével díszített Valentino ruha is, amelyet Naomi viselt a 2019-es Met-gálán. A kiállítást a BOSS támogatja, miután a modell szerepelt a 2022 őszi/téli kampányukban.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: DailyMail

Naomi Campbell tinédzserkora óta a köztudatban van, legelső munkáira pedig ma már csak kevesen emlékeznek – cikkünkben most visszautazunk az időben, és felidézzük, hogyan festett a híresség karrierje kezdetén.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...