Fashion&Beauty

Más színben látod majd a világot: Ez a szezon 5 legnagyobb napszemüvegtrendje

Egy stílusos napszemüveg egész évben használatos kiegészítő és feldobja még a leghétköznapibb szettet is. 2024-ben a régi klasszikusok mellett, egészen új napszemüvegtrendeket is üdvözölhetünk.

2024 legnagyobb napszemüvegtrendjei

Bárki, aki szereti a divatot, tudja, hogy a megfelelő napszemüveg kiválasztása nem kis feladat, és alapjaiban meghatározza a megjelenésünket és a személyes stílusunkat. Napszemüveg vásárlásnál fontos figyelembe venni az arcformánkat, és érdemes olyan darabot választanunk, ami biztosítja az UV-sugárzás elleni védelmet is. Sok vezető divatmárkának köszönhetően szerencsére 2024-ben a napszemüvegek is némi frissítést kaptak. Egyes stílusok, formák és színek ismét nagyon populárisak lettek, mi pedig, hogy megkönnyítsük számodra a feladatot, összegyűjtöttük az idei legnagyobb napszemüvegtrendeket.

Kattints a galériára és nézd meg, hogy ebben a szezonban milyen divatos napszemüvegek közül válogathatsz:

1. Pilóta napszemüvegek új stílusban Az aviator, vagyis a pilótaszemüveg egy örök klasszikus, amely idén tavasszal és nyáron egy friss és modern csavarral látható a boltok polcain. Hódítanak a négyzet és könnycsepp alakú valamint a kerek formák, illetve a vastagabb, műanyag keretes verziók, amelyek egy blézerrel és farmerrel kombinálva stílusos megjelenést kölcsönöznek.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Purewow, Who What Wear

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.
Lifestyle
Ha kíváncsi vagy arra, hogy melyik tejtermék kínál jobb tápértéket, akkor olvass tovább.
Lifestyle
Hogyan mondd ki a macskádnak, hogy „szeretlek” az ő nyelvén? Nyugi, nem kell túletetned jutalomfalatokkal.