Ezek a biztos jelei, hogy nemsokára meghalsz – egy nővér mutatta be az ijesztő listát

Egy dologban biztosak lehetünk, és az az, hogy mindenkinek véget ér egyszer az útja itt a Földön. A halált kijátszani jelenleg még nem lehet, maximum nagyon sokáig élni.

Ezek a jelei, ha közeleg az utolsó perc az életünkben

Nem igazán kezelik ma már tabu témaként a halál utáni élet lehetőségét, viszont a tudomány ettől függetlenül továbbra sem szeret teljes bizonyossággal állást foglalni a kérdésben. Ugyebár a konkrét, fizikai halál után még nem tért vissza senki, így mesélni sem tudnak arról, számítani kell-e valamire, miután meghaltunk.

Az újraélesztés és az orvosi ellátás fejlődésének köszönhetően egyre több ember él meg halálközeli élményt, amikor a szív- és légzésműködés leáll, de az agy még nem károsodik visszafordíthatatlanul. Ezek az emberek gyakran számolnak be arról, hogy fokozódott tudatosságot, emlékeket, érzelmeket és transzcendens tapasztalatokat éltek át a halál határán.

Azonban mik a konkrét jelei, hogy közeledik a vég? A galériánkban megmutatjuk a félelmetes listát, amit egy nővér állított össze!

A halál utáni élet létezésére nincs egyértelmű tudományos bizonyíték, így sem cáfolni, sem megerősíteni nem lehet.
Kattints a további képekért!

Megvenni sem túl jó, de ha fogyasztod őket, az még rosszabb. A családunkat is megpróbálhatjuk leszoktatni ezekről a termékekről, de nem lesz könnyű, ha szeretik ezeket az élelmiszereket.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!