Home&Design

Kényelem és hatékonyság: így vezéreld az okosotthonod!

Életünk egyre több, különböző területét teszik kényelmesebbé, szórakoztatóbbá vagy éppen hatékonyabbá az okoseszközök, az átfogó okosélményt viszont akkor élhetjük át, amikor ezek az eszközök egy ökoszisztémává állnak össze. Nem kell félni attól, hogy elveszünk a részletekben, a Samsung okostévék irányítóközpontként funkcionálnak, ahol minden intelligens megoldás egy helyen fut össze és könnyedén vezérelhetők.

Páratlan párosok: kapcsolódj a tévédre!

A SmartThings okosotthon-vezérlő szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a Samsung televízió az ökoszisztéma központi elemévé váljon, amihez minden más kényelmi, szórakoztató vagy éppen energiatakarékossági szolgáltatás is gyorsan és egyszerűen kapcsolódhat. A tévén keresztül így az egész otthon egyetlen mozdulattal irányítható lesz, ugyanakkor az okoseszközök is még élvezetesebbé teszik magát a tévézés élményét is.

Nem kell kompromisszumot kötni, ha a kedvenc sorozatod egy késői órán néznéd meg, és nem kell a távirányítóért nyúlni, hogy lehalkítsd a filmet, ha „mozipartnered” elaludt a kanapén. A Galaxy Buds2 Pro fülhallgatóval könnyedén rácsatlakozhatsz az okostévére, amely leköveti a fej mozgását és 3D hangirányítással maximalizálja a sztereó hangzást. A 360 Audio mód1 pedig a fülhallgatóból érkező hangot teszi térhatásúvá.

Hová tűnt a távirányító? És ki választ csatornát? A legbékésebb családokat is felpaprikázó kérdések többé nem okoznak bosszúságot, hiszen a Smart Mobile Connect funkcióval az okostelefonunk egy pillanat alatt univerzális távirányítóvá válik, ha a televízióhoz közelítve rácsatlakoztunk, már vezérelhetjük is a képernyőt és egyéb csatlakoztatott háztartási készülékeinket.

A Samsung tévékre Galay Buds-szal is csatlakozhatunk - Femcafe

Irányítás egy felületről

A Samsung tévékre kapcsolódó készülékekkel az otthonod teljes ökoszisztémája egy felületről irányítható, így a televízió a filmnézés és a számos extra funkció mellett a képernyő az okosotthon lelke is lehet, ahol minden korábbinál egyszerűbb lesz irányítani a mesterséges intelligencia által vezérelt szolgáltatásokat.

A kiépített ökoszisztémával akár a tévé előtt ülve indíthatod el a mosást, vagy kapcsolhatod be a robotporszívót a hálószobában, vagy ellenőrizheted a készülékek fogyasztását.

Továbbá az egészségügyi funkciók is integrálhatók az ökoszisztémába, könnyedén monitorozhatóvá válnak a testmozgáshoz kapcsolódó adatok és információk. A tévén futó tartalom nézése közben élőben követheted a képernyőn a valós edzésadatokat, így például a szobabiciklizés vagy a futópados edzés közben is pontosan látod, hol tartasz a gyakorlatban, vagy mennyi kalóriát égettél már el. Legyen szó aktív pihenésről, szórakoztató kikapcsolódásról vagy a háztartási munkák kiszervezéséről, a Samsung AI TV-k okos társad lehetnek bármelyikben.

1A funkció elérhető a Galaxy Buds2 Pro és Buds2, valamint a Samsung Neo QLED 8K (QN900D, QN800D), a Neo QLED 4K (QN95D, QN90D, QN87D, QN85D), OLED (S95D, S90D, S85D) és QLED (Q80D, Q70D) készülékeken.

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Home&Design
Lifestyle
Nincs is annál tökéletesebb és gyorsabb reggeli, ha az ember összeüt egy rántottát. Azonban nem mindegy, hogy milyen technikával készíted el.
Egészség
Rengeteg étel van, ami a rák nagy ”ellensége”, de a magyarok egyik kedvenc alapanyagáról kevesen gondolnák, hogy rajta van ezen a listán.
Utazás
Légitaxik repkednek majd az égen a párizsi olimpia alatt.