Utazás

Meg tudod határozni az áthaladás helyes sorrendjét? Az emberek 90%-a elbukik ezen a KRESZ-teszten, pedig roppant egyszerű a megoldás

Bizonyítsd be, hogy nem csupán a levegőbe beszélsz: tényleg megingathatatlanul stabil KRESZ-tudással rendelkezel!

Egy feladvány, amit még a rutinos autóvezetők sem tudnak megoldani

Lehet, hogy hosszú évek (sőt: évtizedek óta) közlekedsz nagy biztonsággal a közutakon, de ha egy, az átlagosnál kissé furfangosabb, összetettebb KRESZ-teszttel találkozol, máris gondolkodóba esel. Ne feledd: a sziklaszilárd elméleti alapok legalább olyan fontosak, mint a gyakorlati tapasztalat. Most következő fejtörőnk egyáltalán nem mondható nehéznek, mégis: számos olyan autóvezető is elhasal rajta, aki a fél életét kocsi volánja mögött töltötte. Így hát azt tanácsoljuk, hogy mielőtt fellapoznád a galériánkat, és belevetnéd magad a játék sűrűjébe, végy egy nagy levegőt, számolj el háromig, és igyekezz megfontoltan, kellő türelemmel viszonyulni a feladványhoz! Ne feledd: mindig sokkal jobban megéri, ha a kapkodás, az idővel való versenyfutás helyett minden idegszáladdal a feladatra összpontosítasz! Reméljük, mindettől nem szállt inadba a bátorságod: ha készen állsz friss KRESZ-tesztünkre, irány a galéria!

Két autó, egy gyalogos: mi az áthaladás pontos sorrendje a képen ábrázolt forgalmi helyzetben?
Kattints a további képekért!

A jövő a nyakunkon van, és ez érezhető is. Már hozzászoktunk a piros, a sárga, valamint a zöld jelzésekhez, de most ezekhez érkezhetne egy új szín.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Utazás
Lifestyle
Pedig hidd el, a feladvány korántsem annyira bonyolult, amilyennek első blikkre tűnik!
Lifestyle
A törölközők keménységének több oka is lehet mosás után. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat és a lehetséges megoldást is.
Home&Design
Mutatjuk a leglátványosabb fali csempe típusokat, amelyek egytől egyig különlegessé tehetik a konyhádat.