Ki lesz Katalin sógornője? Feleséget keres Harry herceg

A szívtipró brit trónörökös, aki eddig botrányairól és kusza nőügyeiről volt híres, készen áll megállapodni. Hogy ki az a nő, aki miatt feladná playboy életmódját, nem árulta el, azt viszont igen, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve!

A partik királya

Az egyetemi évek alatt Harry csömörig tolta a bulikat, szegény Erzsébet folyamatosan foghatta a fejét, hogy unokájáról sorra kerültek elő a kellemetlenebbnél kellemetlenebb fotók. Sok nő azzal haknizott a médiában, hogy őket is elcsábította a herceg, ezért egy idő után már nem is okozott meglepetést, ha egy új "hölgy" díszelgett Harry karján. Az utóbbi fél évben azonban ezek a botrányok elhaltak, és Vilmos öccséről inkább a karitatív munkája és katonai tanulmányainak befejezése kapcsán hallhattak az alattvalók. A pálfordulásról biztosan valami komolyabb kapcsolat tehet, hiszen legutolsó interjújában azt nyilatkozta a herceg, hogy elege van abból, hogy még mindig szingli, és szívesen megosztaná az életét valakivel.

Lehet hogy az is hozzásegítette a komolyodáshoz, hogy testvérének, Vilmosnak már a második gyermeke született meg a múlt évben, és 31 évesen kezdi érezni a fivérével szembeni lemaradást. A herceg barátai szerint Harry egyenesen oda van a kis Charlotte-ért, és a legnagyobb haverok György herceggel, gyakran csinálnak közös programot, annyira élvezik a kicsik a mókás Harry bohóckodását.

Ha kíváncsi vagy, kivel boronálják össze a herceget, lapozz a következő oldalra!

Fotó: hellomagazine.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!