Megjelent a divat császáráról szóló sorozat hivatalos előzetese - Élete legnagyobb traumáit láthatjuk a filmvásznon

Hamarosan debütál a Disney+ a "Becoming Karl Lagerfeld" hatrészes sorozat, amelyben az ikonikus divattervezőt Daniel Brühl alakítja.

A divat császára

A történet Karl Lagerfeld (Daniel Brühl) felemelkedését és nem mindennapi életét követi nyomon a 70-es évek párizsi divatvilágában. 1972-ben a 38 éves Lagerfeld neve még ismeretlen a nagyközönség előtt és átlagembereknek készít ruhákat. Szerelembe esik a szenvedélyes és bajkeverő Jacques de Bascherrel (Théodore Pellerin), aki arra inspirálja, hogy megvalósítsa ambícióját, és a világ leghíresebb francia divattervezője legyen. Felveszi a harcot riválisával Yves Saint Laurent-tal (Arnaud Valois) és később a Chanel, a Fendi és saját márkája vezető tervezőjévé és kreatív igazgatójává válik. A sorozat Párizsban, Monacóban és Rómában játszódik, és bemutatja a divatvilág rivalizálásait, a csillogást, a grandiózus partikat és Lagerfeld viharos magánéletét. A minisorozat Raphaëlle Bacqué „Kaiser Karl” című könyve alapján készült, és legendás színészeket vonultat fel a filmvásznon.

A Karl Lagerfeld életéről szóló sorozat a Disney+-on lesz elérhető 2024. június 7-től, az előzetest a videóra kattintva tekintheted meg:

Lead kép: Getty Images, forrás: Variety

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
A bennfentesek szerint aggasztó ütemben romlik a gyógyíthatatlan betegséggel diagnosztizált Bruce Willis állapota.
Lifestyle
Az alábbi jegyek szerelmi élete fenekestül felfordul a következő napokban.
Lifestyle
Ezeknek a jegyeknek valóban irigylésre méltó hetük lesz.