Sztárok

David Beckham szívmelengető vallomása: Ekkor döntötte el, hogy feleségül veszi Victoriát

David Beckham már kapcsolatuk legelejétől fogva tudta, hogy Victoria a tökéletes társ számára, ezúttal pedig azt is elárulta, mi fogta meg igazán feleségében.

Immár 25 éve házasok

David Beckham nemrégiben a This Life of Mine with James Corden című műsor egyik adásában szerepelt vendégként, ahol nyíltan megosztotta feleségével, Viktoria Beckhammel immár 25 éve tartó házasságának részleteit. A pár rendkívül gyakran jelenik meg együtt nyilvános eseményeken, szerelmük látszólag megismerkedésük óta töretlen. David felesége divatbemutatóján is támogatta Victoriát, aki egy sérülés miatt mankóval bicegett az idei párizsi divathéten. Ha kíváncsi vagy, mit is mesélt pontosan a sztárfocista megismerkedésükről és mi fogta meg őt a leginkább Victoriában, olvass tovább!

„Eleinte nem ismertem fel, mennyire erős nő is valójában. Ez vonzott benne a leginkább” – mondta David. – „Eleinte csak nagyon tetszett. Akkor még nem tudtam, milyen ember, csak nagyon tetszett nekem, ahogy a legtöbb embernek akkoriban.”
Kattints a további képekért!

Gillian Anderson, az X-akták egykori Scully ügynöke az ötvenes éveiben is csúcsformában van, melyről soron következő Scoop című filmjének londoni premierjén is tanúbizonyságot tett.

Leadfotó: Getty Images, forrás: people.com

Oldalak

Sztárok
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.