Sztárok

Szente Vajk műsorvezetőként tér vissza: sorsfordító pillanatokra számíthatunk a képernyőn

A TV2 népszerű vetélkedője, a Zsákbamacska hamarosan új epizódokkal tér vissza. A felhőtlen szórakozást az új évadban többek között Szente Vajk, Jászai Mari díjas rendező, író, filmproducer és az énekes, rapper, dalszerző T. Danny garantálja. A sajtótájékoztatón Szente Vajk azt is elárulta, hogy hogyan tudta összeegyeztetni a forgatásokat a színházi elfoglaltságaival.

Sorsfordító pillanatok

Szente Vajk elmondása szerint a Zsákbamacska egy pszichológiai műsor, ahol különböző emberi sorsokat láthatnak a nézők. Van, aki azért jön, mert csak játszani szeretne, és van aki komoly várakozással érkezik, mert szeretne fordítani a szerencséjén. Számukra, mint műsorvezetők, az volt az egyik legnagyobb kihívás, hogy segíteniük kellett a játékosokat egy-egy döntés meghozatalában. Vajk szerint nagyon nehéz volt összeegyeztetni a forgatásokat és a színházi próbákat, aminek a levét legtöbbször kollégái, T.Danny és Kárpáti Rebeka itta meg, de nagyon hálás nekik, amiért ilyen rugalmasan kezelték a helyzetet.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy Szente Vajk milyen új színdarabbal készül a közeljövőben, akkor kattints a videóra:

Lead kép: TV2

T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors, ráadásul hamarosan újabb területen láthatják a rajongói, méghozzá a Zsákbamacska műsorvezetőjeként.

Oldalak

Sztárok
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.