Lifestyle

Soha többé nem lesz gyűrött a ruha, ha így teszed be a szárítógépbe: egyetlen dologra lesz szükséged a filléres trükkhöz

Ha van otthon szárítógéped, mindenképp próbáld ki ezt a házi praktikát, ami az egész életedet megváltoztatja majd.

Viszlát, órákig tartó vasalás!

Minden nő tudja, hogy házimunkából sosincs hiány: az ember gyakorlatilag mindig talál magának otthon valami tennivalót, ha körülnéz, legyen szó mosogatásról, az élelmiszerek, alapanyagok rendszerezéséről vagy éppen a takarításról. A legutáltabb házimunkák egyike azonban toronymagasan a vasalás: ehhez gyakorlatilag senkinek sincs kedve egy hosszú, fárasztó nap után, így a legtöbben csak húzzuk, halasztjuk a dolgot, hátha valaki majd megcsinálja helyettünk. Márpedig ha te is aktív szárítógép-használó vagy, akkor pontosan tudod, hogy a vasalást szinte lehetetlen megúszni, hiszen bár maga a szárítógép egy csodálatos találmány, egyetlen hibája mégis van, mégpedig az, hogy a ruhák összegyűrődnek benne. Van azonban egy megoldás erre a problémára is: ha a program elindítása előtt bedobsz a gépbe a ruhák közé egy filléres, otthon is megtalálható dolgot, gyűrődésmentesen veszed majd ki kedvenc darabjaidat, így a vasalást is elkerülheted. Galériánkban eláruljuk, miről is van szó pontosan!

Az előbb említett trükkhöz mindössze egyetlen dologra lesz szükséged, ami szinte minden háztartásban megtalálható, de ha még sincs épp otthon belőle, akkor se csüggedj, hiszen magadnak is elkészítheted a „csodaszert”, amivel időt és energiát is megspórolhatsz, ugyanis simán elkerülheted használatával a vasalást.
Kattints a további képekért!

Ezzel a filléres keverékkel garantáltan megszüntetheted a lefolyóban lévő dugulást és a kellemetlen szagokat.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!