Lifestyle

Kiderült: ebben a hónapban születnek a legsikeresebb és leggazdagabb emberek

Úgy látszik, tényleg nem mindegy, mikor születünk.

Ilyenkor születnek a sikeres emberek

Ha választhatnál, te mikorra tennéd a szülinapod? Talán nincs olyan ember, aki erre nem egy nyári vagy tavaszi hónapot vágna rá, hiszen ki szeret mínusz 5 fokban ünnepelni? Pedig van ám valami jó is abban, ha valaki a hűvösebb hónapok egyikén látja meg a napvilágot, ugyanis a Journal of Sciences folyóiratban publikált tanulmány bebizonyította, hogy ezek az emberek nagyobb valószínűséggel válnak sikeressé, mint a más hónapokban születettek. Na de pontosan melyik ez a két hónap? Részletek a galériában!

A tanulmányban 100, rendkívül eltérő hátterű híresség születési adatait vizsgálták meg, köztük politikusokat, természettudósokat, társadalomtudósokat, írókat, szociális munkásokat, humanitáriusokat, üzletembereket, sportikonokat, énekeseket, színészeket, színésznőket stb. Véletlenszerűen választották ki őket.
Kattints a további képekért!

Ő lesz a legsikeresebb az elkövetkezendő pár hónapban. Vajon te is ebben a csillagjegyben születtél?

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...