Sztárok

Rúzsa Magdi végre elárulta születendő hármasikrei nevét

Az egész ország meglepődött, amikor kiderült: Rúzsa Magdi, a Megasztár egykori felfedezettje hármasikrekkel várandós. A kimagasló tehetségű énekesnő a babák nemét már korábban tudatta a nagyvilággal, most azonban azt is elárulta, milyen nevet választott születendő gyermekeinek.

Hármasikreket hord a szíve alatt

Rúzsa Magdi szeptemberben közölte a nyilvánossággal, hogy hármasikreket hord a szíve alatt. A Megasztár című tehetségkutató műsor egykori felfedezettjének sikerült alaposan meglepnie a hazai nyilvánosságot, és persze mindenekelőtt lelkes-hűséges rajongótáborát, melynek tagjai nem győzték ellátni kedves jókívánságokkal a kiváló énekesnőt.

A 36 esztendős zenei előadó októberben aztán azt is tudatta az érdeklődőkkel, hogy egy kislánnyal és két kisfiúval várandós. Amikor megtudta a bombasztikus hírt, Rúzsa Magdi úgy érezte, régi óhaját hallgatta meg a sors, ugyanis mindig is szeretett volna egyszerre fiús és kislányos anyuka lenni. "A legutóbbi vizsgálaton a Czeizel Intézetben kiderült, hogy kisfiú is van a csapatban, de már az is biztos, hogy két kisfiú és egy kislány érkezik. Nagyon boldog vagyok. Már gondolkodunk a neveken. Minden esetre a szívem mélyén erre is vágytam. Néha már látom magam előtt őket, hogy majd milyen kis édesek lesznek" - nyilatkozta akkor a leendő sztáranyuka, aki csak úgy ragyog a boldogságtól az utóbbi hónapokban.

Az énekesnő veszélyeztetett terhessége miatt egy időre visszavonult a színpadtól, de a TV2 Dancing with the Stars című táncos showjában még egyszer a közönség elé lépett. Természetesen dalra fakadt, de a közönség itt már nemcsak produkciójára, hanem a szűk ruhában kidomborodó pocakjára is felfigyelt.

Rúzsa Magdi most újabb nagyszabású bejelentést tett: elárulta születendő gyermekei nevét.

Lapozz, máris lerántjuk a leplet az izgalmas rejtélyről!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ryan Reynolds és Blake Lively Budapesten lesz egy jó darabig, de igazából olyan, mintha itt sem lennének, annyira szigorú szabályokat vezettek be.
Sztárok
Tom Quinn királyi szakértő szerint a sussexi hercegi pár Nigériából üzent a palotának, kiváltképp Károlynak, aki eddig még nem reagált Harry és Meghan "királyi körútra".
Utazás
Egy nőnek ötnapos családi nyaralást tervez az édesanyja, a gond csak ott kezdődik, hogy erre az exét is meghívta. Ennél kínosabb nem is lehetne a szituáció.