Kiderült Rúzsa Magdi hármasikreinek neme: az énekesnő repes a boldogságtól, mindig is erre vágyott

Rúzsa Magdi mostanra visszavett a tempóból és csak a pihenésre koncentrál, hiszen hamarosan három kisbabával fog bővülni a családja – most az is kiderült, hogy kisfiúkat vagy kislányokat hord a szíve alatt.

Hamarosan édesanya lesz

Mint azt a femcafe.hu is megírta, a Megasztár egykori felfedezettje három kisbabát hord a szíve alatt: mint kiderült, Rúzsa Magdi és férje, Vilmos végre elérkezettnek látták az időt arra, hogy családot alapítsanak. A csoda pedig meg is történt, hiszen a 35 éves énekesnő teherbe esett, a Czeizel Intézetben végzett vizsgálat során pedig kiderült: mind a három kisbaba egészséges és szépen fejlődik, így végre a házaspár megoszthatta az örömhírt mindenkivel – az énekesnő pedig azt is elárulta, hogy a picik természetes úton fogantak meg. A házaspár izgatottan várja, hogy szülők lehessenek, s most arra is fény derült, hogy milyen nemű babákkal gyarapodik a családjuk: nézd meg a galériánkat a részletekért!

Az énekesnő terhessége nemrég az ötödik hónapba lépett, s mostanra egyre gömbölyűbb a babapocakja, ráadásul a fizikai megterhelés is napról napra nagyobb: érthető tehát, hogy szeretné magát minél jobban kipihenni a szülés előtt. A Bors azt írja: Magdi és férje már javában készülnek a gyermekek érkezésére, elkezdték előkészíteni a babaszobát és a különböző kellékeket.
Kattints a további képekért!

Közösségi oldalán adta hírül Rúzsa Magdi, hogy igent mondott egy különleges felkérésre.

Leadfotó: Instagram

Oldalak