Sztárok

Tolvai Reni: „Vannak pillanataim, amikor annyira erős és magabiztos vagyok, hogy bármit írnak rólam, csak nevetek rajta” - Interjú

Tolvai Renivel sok izgalmas dolog történt az utóbbi időben: kitartásának és szorgalmának hála hatalmas átalakuláson ment át, ráadásul szakmailag is újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen nemrég debütált legújabb albuma – az énekesnő többek között erről is részletesen mesélt a Femcafe.hu-nak.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Nagy utat járt be

Tolvai Renit 2010-ben ismerte meg az ország: ekkor jelentkezett a Megasztár 5. szériájába, amit végül meg is nyert, s ezzel együtt elnyerte „Az Év hangja Magyarországon” címet. Az azóta eltelt esztendőkben sok minden történt az énekesnővel magánéleti és szakmai szempontból egyaránt, de ő maga is rengeteget formálódott – a koronavírus-járvány berobbanásakor például drasztikusan elmélyült a diétázás és az egészséges életmód világában, ennek köszönhetően pedig több mint 20 kilótól szabadult meg. Az énekesnővel nemrég a budapesti Marriott Hotelben nyílt lehetőségünk beszélgetni a a Schwarzkopf Gliss For Every You PR eseménye apropóján, ahol többek között vadonatúj, nőnapra szánt, nevének monogramjával elnevezett lemezéről, a TR Albumról kérdeztük, emellett kitértünk arra, ő maga hogyan kezeli, ha valaki szándékosan bántó szándékkal nyilvánul meg az irányába, de szóba került továbbá az is, hogyan érzi magát jelenleg a bőrében, és mit tanácsolna azoknak, akik most vágnának bele az életmódváltásba.

Próbálkozom azzal, hogy ne olvassam, mert ha mondjuk olyan hangulatomban kap el, amikor nem vagyok annyira magabiztos, akkor megbánt nagyon is, és őrlődöm rajta (…) De vannak pillanataim, amikor annyira erős és magabiztos vagyok, hogy bármit írnak rólam, csak nevetek rajta” – fogalmazott a bántó kommentekkel kapcsolatban az énekesnő.

A teljes interjút az alábbi videóban hallgathatod meg:

Georgeta simán letagadhatna pár évet a korából, nem meglepő tehát, hogy Tolvai Reni is büszkén mutogatja őt közösségi oldalain.

Leadfotó: Just Clear/Hesz Rudolf

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...