Ő Samantha Fox fiatalabb felesége: az énekesnő szenvedélyesen rajong Lindáért – fotók

Samantha Fox boldogabb már nem is lehetne: a napokban kimondta a boldogító igent a kedvesének, Lina Olsennek.

Összekötötték az életüket

Samantha Fox mindössze 17 éves volt, amikor modellkedni kezdett: a közönség nagyon hamar megszerette a nőies formáiról híres vadócot, aki népszerűségét később arra használta fel, hogy beindítsa énekesnői karrierjét Nagy-Britanniában. 1986-ban jelent meg első kislemeze Touch Me (I Want Your Body) címmel, de nem sokkal később Amerikában is hasonló sikert aratott – első lemeze aranylemez lett, a címadó dal pedig 17 országban is első helyezést ért el a toplistákon. Debütálása után sikert sikerre halmozott, ráadásul mind a mai napig aktív előadóművész, akit számos rendezvényre hívnak énekelni. Mindemellett mostanra a magánélete is révbe ért, a napokban ugyanis kimondta a boldogító igent a szerelmének. Galériánkban megmutatjuk, ki a '80-as évek szupersztárjának újdonsült felesége:

Samantha Fox azután talált rá a szerelemre, hogy 2015-ben elveszítette kedvesét, Myra Strattont, aki rákban hunyt el – a pár 12 évig volt együtt, így az énekesnő talán nem is számított arra, hogy valaha újra eltalálja Ámor nyila.
Kattints a további képekért!

Sarah Paulson és Holland Taylor hosszú ideje alkotnak egy párt – s noha több mint harminc év van közöttük, a nagy korkülönbség egyáltalán nem zavarja őket.

Leadfotó: Bob Riha Jr/WireImage/Getty Images

Oldalak