Sztárok

Titkos tervet szövöget Katalin és Vilmos: a walesiek komoly lépést készülnek megtenni, csak a megfelelő időzítésre várnak

Bennfentesek szerint Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek olyan elképzelése van a közeljövőt illetően, ami az egész családjuk életére hatással lesz.

Nagy döntést hoztak

Az elmúlt hónapokban a hercegi párral kapcsolatos hírek jelentős része Katalin rákdiagnózisával voltak kapcsolatosak, valamint azzal, Vilmos miképpen képes egyensúlyt tartani hivatalos teendői és családfői mibenléte között. Mivel a leendő királyné betegsége miatt nem igazán lehet tudni, hogyan alakul majd az év második fele a walesieknek, csupán találgatásokra lehet hagyatkozni arra vonatkozóan, mire számíthatunk tőlük a közeljövőben. Egy valami azonban egész biztosnak tűnik: a királyi famíliához közel álló informátorok szerint a trónörökösnek és feleségének szándékában áll megtenni egy olyan lépést belátható időn belül, ami változást hoz a családjuk életébe; részletek a galériában!

Katalin hercegné számára most az a legfontosabb, hogy végig csinálja a preventív kemoterápiát és minél hamarabb felépüljön – férjével fontolgatott terve pedig pont, hogy a gyógyulását szolgálná.
Kattints a további képekért!

A brit királyi család legnépszerűbb tagja maga a két lábon járó stílusosság. E megtisztelő titulust nagyrészt következetességének és pontosságának köszönheti.

Leadfotó: Chris Jackson/Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.