Sztárok

Vége a találgatásoknak: Tápai Szabina és Kucsera Gábor elárulták az igazságot a kapcsolatukról

Az utóbbi időben felröppent a hír, miszerint ismét egymásra talált Tápai Szabina és Kucsera Gábor, akik hosszú éveken át az ország egyik legnépszerűbb sztárpárját alkották. A két celebritás most reagált a pletykára.

10 év után váltak el útjaik

Egy évvel ezelőtt bombaként robbant a hír a hazai sajtóban: 10 év után válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor, az ország egyik legkedveltebb sztárpárja. Hamar kiderült az is, hogy a sztárszerelem, melyet a külvilág hosszú évekig tökéletesnek hitt, megcsalás miatt futhatott zátonyra. A korábbi kajakozó a fájdalmas szakítás után is igyekezett jó viszonyt ápolni feleségével, már csak azért is, mert Kucserának és Tápainak 3 gyermeke született az évek során, akiket mindmáig közösen nevelnek. A két celebritás már csak ezért sem tarthatott hosszabb mosolyszünetet, s később be is vallották, hogy a történtek ellenére megmaradt köztük a kiegyensúlyozott baráti viszony. Az utóbbi időben viszont szárnyra kelt a merész pletyka, miszerint az egykori házastársak újraforrósították románcukat, és már össze is bútoroztak. Az rtl.hu nemrég megkereste mindkettejüket, így alkalmuk adódott rá, hogy gyorsan reagáljanak a híresztelésre.

A Story magazin szerdai címlapján kész tényként közölte a hírt: a 38 éves Tápai Szabina és a 41 esztendős Kucsera Gábor ismét egy párt alkot. Nos, Kucsera egész másról számolt be az RTL-nek.
Kattints a további képekért!

A TV2 népszerű vetélkedője, a Zsákbamacska hamarosan új epizódokkal tér vissza. A felhőtlen szórakozást az új évadban többek között Szente Vajk, Jászai Mari díjas rendező, író, filmproducer és az énekes, rapper, dalszerző T. Danny garantálja. A sajtótájékoztatón Szente Vajk azt is elárulta, hogy hogyan tudta összeegyeztetni a forgatásokat a színházi elfoglaltságaival.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.