Balogh Levente rákérdezett a pasitémára a lányánál, de valószínűleg nem ilyen válaszra számított

Balogh Levente arról is lerántotta a leplet, milyen autók állnak nála otthon a garázsban. Nem szereti látványosan szórni a pénzt, ráadásul a lányai sem akarnak visszaélni hírnevével.

A Cápák között befektetője alaposan átgondolja, hová teszi a pénzét

Balogh Levente a magyar üzleti élet egyik meghatározó alakja lett a hosszú évek során. Vállalkozói karrierje az édesapja cégénél kezdődött, ahol üzletkötőként dolgozott, majd 2003-ban átvette a vállalatot, és megkezdte a Szentkirályi ásványvizek gyártását. Később vagyonának a jelentős részét is ebből szerezte meg.

Persze a nagyobb ismertség akkor szakadt a nyakába, amikor az RTL-hez szerződött. Itt a Cápák között műsorában tűnt fel először, de jelenleg Az álommeló is zakatol, amiben ismét a megüresedett elnöki asszisztensi pozíciójába keresi a tökéletes jelöltet.

Balogh Levente ritkán beszél a magánéletéről, de most Geszti Péter műsorában sok mindenről lerántotta a leplet. A galériánkból az is kiderül, hogy a milliárdosnál milyen autók állnak a garázsban, és hogy miről beszélgetnek a lányával reggeli közben.

Nem olyan rég Balogh Leventével a Viasat 3 képernyőjén találkozhattak a rajongók. A műsorban feltűnt a lánya, Balogh Szimi is.
Kattints a további képekért!

Balogh Levente és a kislánya között nagyon jó a kapcsolat. Ez onnan is látszik, hogy Szimi oda is tud pörkölni néha az édesapjának.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.