Sztárok

Évek óta kettős életet élhetett Kucsera Gábor: a kajakozó több szeretőt is tarthatott

Egy, a házaspárhoz közel álló informátor szerint Kucsera sosem volt a hűség szobra, és már az esküvőjük előtt is megcsalhatta későbbi feleségét, Tápai Szabinát.

"Eljött a pont, ahol azt éreztem: tovább nem csukhatom be a szemem"

Hosszú ideje pletykák keringtek arról, hogy válságba jutott a korábbi sportoló, Kucsera Gábor és felesége, Tápai Szabina házassága, azonban az egykori sztárpár sokáig következetesen elzárkózott attól, hogy kiteregessék magánéletüket a sajtónak. Aztán múlt héten végül robbant az időzített bomba: szerda este derült ki, hogy az egykori kajakozó és a hajdani kosárlabdázó viszonya menthetetlenül megromlott, nyolc hónapja külön élnek, és ha de facto nem is, ami az érzelmeket illeti, már megváltak egymástól.

"Nekem tényleg Gábor volt a nagy ő az életemben, és tíz éve teljes nyugalomban mondtam ki neki az igent. Bizalommal voltam felé, és olyan biztonságban éreztem magam, mint soha senki más mellett. Ma sem gondolom, hogy rossz döntést hoztam, hiszen született három csodás gyermekünk. De az én fejemben tényleg az volt, mint a mesékben, hogy a herceg és a hercegnő szerelme örökké tart" - nyilatkozta a Story magazinnak Tápai, majd hozzátette: "Gáborral mindketten megtettünk mindent a házasságunkért. Sokszor sikerült kimásznunk a gödörből, mert ugyanakkor és ugyanannyira akartuk, de most elkerültük egymást az időben. Nálam eljött a pont, hogy azt éreztem: tovább nem csukhatom be a szemem." A híresség azt sem rejtette véka alá, hogy férje hűtlensége is hozzájárult kapcsolatuk felbomlásához. A hírek szerint Kucsera ráadásul nem is egy alkalommal lépett félre, sőt egyesek azt rebesgetik, az egykori kajakozó csapodársága kezdettől fogva hosszú árnyékot vetett a házasságukra.

A további részletekért tekintsd meg galériánkat: lapozz!

"Már az esküvő előtt is állt a bál, Kucsi sosem volt a hűség mintaképe" - árulta el a Borsnak egy, a házaspárhoz közel álló informátor, majd hozzáfűzte: "Pedig szerette Szabinát, de egyszerűen vannak olyan típusok, akik nem bírnak a vérükkel. Persze voltak időszakok, amikor meg bírt lenni otthon, de ez a kapcsolatuk elején is állandó gondot okozott, hogy Kucsi szeret és tud is élni, amibe a bulizás is beletartozott. Szabina pedig állandóan hívogatta, alig, hogy becsukta lakásuk ajtaját maga mögött."
Kattints a további képekért!

Peller Mariannt szoros szálak fűzik a spiritualitáshoz, amely kiemelt szerepet kap nagy népszerűségnek örvendő könyveiben is.

Leadfotó: Facebook / Online hírek 24

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Sztárok
Priscilla Presley nemrég régi emlékeket idézett fel, és őszintén mesélt arról, milyen is volt igazán együtt élni Elvis Presleyvel a memphisi Gracelandben.
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.