Sztárok

Emily Ratajkowski túllépte a megengedett határt: a modell anyaszült meztelenül pózolt az Instagramon - Fotók

Sosem a skrupulusairól volt híres, ám ezúttal talán még pikánsabb fotók készültek róla, mint valaha.

Mindig is előszeretettel mutatta meg fedetlen testét

Emily Ratajkowski a szexuális liberalizáció és a prüdéria elleni küzdelem egyik legismertebb kortárs élharcosa, akitől sosem állt távol az exhibicionizmus: mindig előszeretettel mutatja meg tökéletes testét provokatív, a képzeletre keveset bízó, olykor parázs vitákat kirobbantó fénykép- és videófelvételeken. A közkedvelt modell-színésznő legutóbb akkor került a nemzetközi figyelem kereszttüzébe, amikor kitudódott róla, hogy csatlakozott a Szabadságot a mellbimbóknak (Free the nipple) mozgalomhoz, melynek célja, hogy a Facebook és az Instagram anyavállalata, a Meta végre szüntesse meg a fedetlen női mellek megmutatására vonatkozó tilalmát, ami sokak szerint sérti a nők, a transzneműek és a nem-bináris személyek jogait. Ratajkowski meglehetősen elszánt, kompromisszumot nem ismerő lobbista lehet, ugyanis most egy olyan fotósorozattal lepte meg hűséges követőit, mely furfangosan játssza ki az Instagram jelenleg érvényben lévő szabályzatát: a celebritás teste teljesen csupasz, s most talán többet mutat magából, mint valaha, azt a bizonyos vörös vonalat azonban - gondolván, "jobb a békesség" - mégsem lépi át. A Ratajkowsi Instagram-oldalán napvilágot látott fotók ennek ellenére több millió rajongó szívét dobogtatják meg világszerte. Kíváncsi vagy rájuk?

Akkor lapozd fel galériánkat: máris mutatjuk őket!

Ratajkowskiról ezúttal a Morelli-fivérek készítettek provokatív, merész és igazán dögös fotósorozatot (a bejegyzés lapozható: a többi fénykép megtekintéséért kattints tovább!)
Kattints a további képekért!

A celebritás új, Pamela, a love story című Netflix-dokumentumfilmjének ünnepélyes premierjén pózolt a gyermekeivel.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A 28 éves fitnesz influenszer élete legkínosabb pillanatáról rántotta le a leplet - ennél rosszabbat tényleg nehéz elképzelni.
Lifestyle
Szeretek a szavakkal játszani, és ahogy leírtam ezt a címet, feltűnt, hogy az el-altatniban benne van, hogy el. Tőlünk el, vagyis a távolítás. A fel-tölteniben pedig az emelés, akár a felemelés a...
Lifestyle
A gyerekek néha mondanak furcsa dolgokat, de ha ilyesmit hallanánk tőlük, biztosan mi is kifutnánk a világból. Íme 9 sokat sejtető, mégis hátborzongató mondat, amit gyerekek a szüleinknek mondtak.