Hortobágyi húsos palacsinta recept - A magyar ízek szerelmeseinek

A hortobágyi húsos palacsinta nem csak laktató és finom, de igazán különleges is. Elkészítése pedig nem is olyan bonyolult, máris megmutatjuk!

Hozzávalók

  • palacsinta
  • 2 csirkecomb
  • 5 fej vöröshagyma
  • 3 dl alaplé
  • 1 fej fokhagyma
  • fűszerpaprika
  • só, bors

Elkészítés

A vöröshagymát tisztítsuk meg, vágjuk apróra és olajon pirítsuk meg. Adjuk hozzá az összezúzott fokhagymát, a sót és a borsot. Vegyünk elő egy másik serpenyőt, ebben pirítsuk meg a besózott csirkecombokat, majd adjuk a pirított hagymához. Öntsük rá az alaplevet, szórjuk meg fűszerpaprikával. Ha megpuhult a hús, szedjük le a csontról és aprítsuk fel. A szaftját pürésítsük, majd adjuk a húshoz, így tegyük ra a korábban elkészített palacsintákba és tekerjük fel.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot a cikkre vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: unrefinedkitchen.com

Oldalak

Egészség
Ha te is gyakran érzel kellemetlen ízt a szádban, az akár egy komoly betegségre is utalhat, nem csupán a rossz szájhigiéniára.
Sztárok
Krausz Gábor és Tóth Gabi fontos szerepet kapott ezen a listán, amin idén valószínűleg Mikes Anna is előkelő helyen fog szerepelni. Zakatolt a bulvár, és az embereket nagyon lekötötte a sztárséf és...
Sztárok
A gyönyörű Cameron Diaz és nővére, Chimene Diaz akár ikrek is lehetnének. Ugyanakkor a híres színésznő testvére teljesen hétköznapi foglalkozást választott magának.