Fashion&Beauty

Viszlát beachy waves: ez lesz idén a legvagányabb nyárköszöntő frizura

Ez a frizuratrend mindenkinek jól áll, ráadásul nyáron irtó népszerű lesz.

Viszlát beachy waves!

Lehet, hogy azt gondolod, hogy minden haj, ami göndör vagy hullámos, az s alakban kunkorodik, ám ez a név egy konkrét típusát mutatja be a lokniknak. Függetlenül attól, hogy hosszú, közepes vagy rövid hajad van, több száz mód áll rendelkezésre azt illetően, hogy hogyan formázhatod. A laza hullámok pedig soha nem mennek ki a divatból, gondoljunk például a "beachy waves-re", azaz a "tengerparti hullámokra". Az S-hullámok azonban lazább megjelenést nyújtanak, mint a hagyományos fürtök. Közelebb fekszenek az archoz, és fényes, könnyed megjelenést kölcsönöznek a hajnak. Olyan hírességek, mint Margot Robbie és Hailey Bieber is imádják ezt a megjelenést.

Mutatjuk, hogy mennyire vagány ez a trend, és hogyan készítheted el:

Ha van tökéletes nyári frizuratrend, akkor biztosan ez lesz az!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Ha ez az alkalmazás rajta van a telefonodon, jobban teszed, ha most azonnal letörlöd.
Utazás
A medvetámadások viszonylag ritkák, de ijesztőek. A szakértők elárulták, hogyan védheted meg magad és családodat, ha találkozol egy medvével az erdőben.
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.