Fashion&Beauty

Nicole Kidman szebb, mint valaha: a színésznő levágatta a haját, új frizurája mindenkit lenyűgözött – fotók

Nicole Kidman mindig is egy igazi átváltozóművész volt, mostani átalakulása azonban minden eddiginél elképesztőbbre sikerült.

Új megjelenés

Nicole Kidman rendkívül elbűvölő és kifinomult stílust képvisel, amely tökéletesen tükrözi azt az eleganciát, ami az egész lényéből fakad. Legyen szó vörös szőnyeges eseményről vagy csak egy szimpla hétköznapi kiruccanásról, az Oscar-díjas színésznő mindig magabiztosan fest, ráadásul nagyon ügyesen követi a legnagyobb trendeket, melyeket istenien vegyít saját ízlésével, éppen ezért elmondható, hogy tulajdonképpen nem behódol a divatnak, hanem alakítja azt azáltal, hogy megjelenéseibe mindig belecsempészi egyedi stíluselemeit. Ez mind igaz az általa viselt ruhadarabokra, valamint kiegészítőkre, illetve smink- és frizuraválasztásaira, így nem meglepő, hogy nemcsak a filmipar szereti őt foglalkoztatni, hanem a divatvilág is – a híresség már számtalan luxusmárkával működött együtt, és megannyi lenyűgöző kampányban láthattuk modellként. Legutóbb a Balenciaganak pózolt, a végeredményt pedig fel is töltötte az Instagram oldalára, melyen jól látszik, hogy látványos átalakuláson ment át; galériánkban megmutatjuk!

Nicole Kidman nyilvános szereplései mindig tartogatnak egy kis meglepetést, hiszen a színésznő kivétel nélkül minden alkalommal kitalál valamit, amivel ellopja a show-t mások elől – legyen az egy szemkápráztató ruha, egy bombasztikus smink, vagy egy vadonatúj frizura.
Kattints a további képekért!

A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent meg a nyilvánosság előtt.

Leadfotó: Sean Gallagher/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A kávézás után megmaradt zacc sokak számára egyszerű hulladék, pedig valójában rengeteg dologra használható fel.
Sztárok
Köztudomású, hogy Harry még ma is szívélyes kapcsolatot ápol sógornőjével, a jelenleg súlyos rákbetegséggel küzdő Katalin hercegnével. Sussex hercege most - váratlanul - beszélgetést kezdeményezett...
Utazás
Földrajzi képrejtvény-sorozatunk következő felvonásában magunk mögött hagyjuk Európát, és célba veszünk egy távoli földrészt! Tarts velünk!