Fashion&Beauty

Kiderült: A férfiak szerint ez a hajszín a legvonzóbb mind közül

Érdekes dologra mutatott rá egy nemrégiben készült tanulmány, mely szerint egy bizonyos hajszínt a legtöbb férfi vonzóbbnak talál a többinél.

Érdekes eredmény

Az emberi vonzalmak és preferenciák rendkívül összetettek, egy új kutatás szerint viszont a hajszíneket tekintve sokan egyetértenek abban, melyik is a legvonzóbb. Talán meglepően hangozhat, valójában viszont az adott árnyalat mellett a haj hosszúsága is fontos szerepet játszik. A kutatás számos érdekes eredményt hozott napvilágra a különböző hajszínek és hosszúságok kombinációiról, valamint az ezekhez társítható vonzerőről. Ha kíváncsi vagy, melyik is mind közül a legvonzóbb hajszín, olvass tovább, talán te is meglepődsz majd!

A tanulmány során 110 férfi nézte meg különböző hajszínű és hajhosszúságú nők képeit, megosztva, mely hajszínt találják a legvonzóbbnak. A résztvevőket a nők kapcsolati potenciáljáról, koráról, egészségéről és szülői képességéről kérdezték. Az eredmények szerint a férfiak többsége a hosszú fekete hajat vonzóbbnak találja, mint a közepes hosszúságú fekete hajat. Ennek ellenére viszont, bár a fekete haj vonzó, a kutatás eredményei szerint néhány helyzetben a világosabb és hosszabb haj vonzóbbá teszi a nőket.
Kattints a további képekért!

Az immáron 65 esztendős Andie MacDowell szinte alig változott azóta, hogy a nyolcvanas években elindult a modellkarrierje, nem sokkal később pedig a filmvásznon is bebizonyította tehetségét. Vajon mi lehet a titka?

Leadfotó: 123rf, forrás: spring.org.uk

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.
Lifestyle
A Kos megdöbbentő felismerést tesz. Napi horoszkóp!