Fashion&Beauty

10 ezer forintba se kerül Jennifer Lopez kedvenc arckréme: évek óta imádja és használja

Jennifer Lopez számára rendkívül fontos, hogy a szürke hétköznapokon is ragyogó legyen a bőre, ezt pedig nem csupán saját szépségápolási márkájával éri el, hanem bevet továbbá egy olyan terméket, amit valójában bárki könnyen beszerezhet.

Nem csak a drága dolgokért rajong

Jennifer Lopezt nemcsak énekesi és színészi tehetsége miatt szeretik oly sokan, hanem azért is, mert életmód, valamint szépségápolási tippjei igencsak megfontolandók, tekintve, hogy ő maga 54 évesen bombasztikus formában van, amit még sok huszonéves sem mondhat el magáról. A díva fokozottan ügyel a rendszeres testmozgásra, a megfelelő táplálkozásra, illetve a mentális egészségének ápolására, így nem meglepő, hogy szépségtrükkjei is hasonlóan nagy hangsúlyt kapnak a mindennapjaiban. Mivel elkötelezett híve a tudatos bőrápolásnak, egyenes út vezetett odáig, hogy 2021-ben létrehozta saját márkáját, a JLo Beauty-t, ezzel lehetőséget biztosítva nőtársai millióinak, hogy ők is részesülhessenek abból a ragyogásból, ami a hírességet veszi körül évtizedek óta. A popsztár azonban brandjétől függetlenül továbbra is nyitott a piacon fellelhető egyéb darabok iránt, és szívesen kipróbál olyan kozmetikumokat, melyek nem a saját termékcsaládjához tartoznak – sőt, még az átlagemberek számára könnyen elérhető, pénztárcabarát márkák közül is van kedvence. Részletek a galériában!

Dacolva az idősödés látható jeleivel, Jennifer Lopez mára az egyik legnagyobb jelképe lett annak, hogyha megfelelő időt és energiát fektetünk arcunk ápolásába, bőrünk igenis meghálálja azt nekünk – mindehhez ráadásul nem is kell feltétlenül mélyen a zsebünkbe nyúlnunk, hiszen már pár ezer forintért minőségi termékekhez juthatunk.
Kattints a további képekért!

A tavasz beköszöntével újra megszállottá váltunk a farmerek iránt. Ez az a ruhadarab, ami sosem megy ki a divatból és mindenki gardróbjában megtalálható. De természetesen nem csak ilyen formában ölthetjük magunkra ezt az ikonikus anyagot.

Leadfotó: Weiss Eubanks/NBCUniversal via Getty Images

Forrás: Hollywood Life

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...
Lifestyle
Ha azt gondoltad, hogy a mosogatószivacs csak az edények megtisztításában, valamint a takarítás során lehet a segítségedre, akkor tévedtél.
Sztárok
Kulcsár Edina és férje Varga Márk, az az G.w.M már több, mint egy éve házasok és jelenleg második közös gyermeküket várják. Edinát cseppet sem viseli meg a terhessége, sőt amikor csak tehetik,...