Fashion&Beauty

A "toffifee melír" a legszebb frizuratrend most: gyönyörű és természetes a hatása

Ebben a cikkben bemutatunk egy gyönyörű, friss nyári hajtrendet, amely garantáltan belopja magát a szívedbe.

Toffifee melír

A melírtrendek már évtizedek óta a nők kedvencei, azonban rengeteg különféle stílus közül válogathattunk az elmúlt időszakban, amelyek igen érdekes fantázianeveket kaptak. Az ombré és a balayage volt régebben a két legpopulárisabb hajtrend, a balayage technikán belül pedig rengeteg különféle árnyalatot próbálhatunk ki. Tudjuk, hogy elképesztően nehéz választani ezek közül, hiszen nagyon sok gyönyörű, természetes hatást kölcsönző hajtrend van, de idén nyáron egy nagyon különleges melírtrend fog dominálni. A toffifee melír például pont egy ilyen stílus, amelyről azt jósolják, hogy a nyári időszakban elképesztően népszerű lesz.

Nézzük is ezt a gyönyörű hajtrendet:

A toffifee melír arról kapta a nevét, hogy a sötét és világosabb árnyalatok váltakoznak a hajban éles kontrasztot képezve, csakúgy, mint a toffifee csokiban.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.