Fashion&Beauty

Miért csak egyszer vennéd fel? Praktikus esküvői kiegészítők, melyeket a nagy nap után is bármikor viselhetsz

Mivel tavasszal általában sok házasság köttetik, ebben az időszakban sok menyasszony kezd el gondolkodni az esküvő utolsó simításain, amik igazán különlegessé és egyedivé varázsolják a nagy napot.

A hétköznapokban is viselhető esküvői kiegészítők

A nagy döntéseket illetően, például a menyasszonyi ruha kapcsán a legtöbben szeretik családtagjaik, barátaik véleményét, segítségét kérni, hogy aztán jól megfontolt döntést hozzanak. Emellett viszont nem szabad elsietni és átsuhanni az aprónak tűnő részletek felett sem, hiszen ezek is nagy hatással lehetnek az esküvői összképre. A menyasszonyok körében egyébként egyre elterjedtebbé válik a fenntarthatóbb gondolkodásmód, próbálnak olyan kiegészítőket választani, melyeket az esküvő után is viselhetnek. Ez a gyakorlatias megközelítés persze kissé kizárhat néhány hagyományos kelléket, hiszen egy csipkekesztyűt, vagy éppen egy földig érő fátylat nem valószínű, hogy alkalmunk lesz újból viselni. A cipőket és ékszekereket tekintve viszont már egészen más a helyzet. Nézd meg a galériát néhány különlegesen szép, mégis praktikus esküvői kiegészítő ötletért!

1. Anti-menyasszonyi cipők A hófehér, vagy elefántcsontszínű szatén, kristályokkal díszített cipők ugyan gyönyörűek, de nem biztos, hogy máskor is alkalmunk adódik viselni őket. "Vannak menyasszonyok, akik csodaszép cipőkre költenek, viszont úgy választanak, hogy a lábbeli később más ruhákhoz is illjen" - mondja Grace Richmond és Abi Gadsby, a The Loop, menyasszonyi márka alapítói - "Általában kedvelik a rózsaszínt, a metálos árnyalatokat, a kéket, a platformos és a tömbsarkú cipőket. A kényelem kulcsfontosságú, nem szabad figyelmen kívül hagyni."
Kattints a további képekért!

Lehet, hogy a fehér a leghagyományosabb szín, amennyiben az esküvői ruhákról van szó, de ha be szeretnél hódolni a legújabb trendnek, a rózsaszín menyasszonyi ruhák is ugyanolyan romantikusak lehetnek, sőt.

Leadfotó: Pexels, forrás: vogue.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.