Fashion&Beauty

Ősz haját és szaporodó ráncait is bátran felvállalja Andie MacDowell: természetes külsővel hódít a 65 éves színésznő - Fotók

A játékos, az Idétlen időkig és a Négy esküvő és egy temetés sztárja nem dacol az idő múlásával, mégis szédületesen néz ki.

Nem szégyelli, hogy korosodik

A legtöbb hollywoodi színésznőt automatikusan elfogja a rettegés és a pánik, ha egy nap arra ébred, hogy már elmúlt 50 éves. Mit lehet ilyenkor tenni? A többség a szépészeti beavatkozások megszállottjává válik, és akár több tucatszor is kés alá fekszik annak érdekében, hogy "visszanyerje" fiatalságát. Tudjuk, általában mi a vége az ilyesfajta kísérleteknek. Aztán persze ott van Salma Hayek, Jennifer Lopez vagy épp Demi Moore, akik ötven felett is fittek, vonzóak és dögösek maradtak - részben persze azért, mert telitalálatuk volt a genetikai lottón, részben pedig egészséges életmódjukból kifolyólag. Andie MacDowell, a kilencvenes évek felejthetetlen komikája viszont egyáltalán nem rejtegeti ezüstösen csillogó haját vagy épp sokasodó ráncait: a 65 esztendős világsztár természetes külsejével hengereli le a közönséget. Rengetegen példát vehetnének róla az Álomgyárban.

Idén - sok más nagyágyúval egyetemben - a színésznő is tiszteletét tette a vörös szőnyegen a Cannes-i Filmfesztiválon.
Kattints a további képekért!

Helen Mirrentől élemedett kora ellenére sem áll távol némi játékosság. A 77 éves színésznő egy csapásra a figyelem középpontjába került Cannesban.

Leadfotó: Andie MacDowell

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Ha ez az alkalmazás rajta van a telefonodon, jobban teszed, ha most azonnal letörlöd.
Utazás
A medvetámadások viszonylag ritkák, de ijesztőek. A szakértők elárulták, hogyan védheted meg magad és családodat, ha találkozol egy medvével az erdőben.
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.