Egy ilyen önéletrajzzal tuti befutó vagy!

Ha állást keresel, és nagyobb eséllyel szeretnél személyes interjúra menni, akkor turbózd fel egy kicsit az önéletrajzodat! És most nem a CV tartalmára gondoltam, hanem a külcsínre. 

A design nagyon is fontos

Most gondolj bele! Van egy szimpatikus állás, passzol is hozzád, megírod a sablon CV-t wordben egy letöltött europass sablonra és beküldöd. Ugyanezt teszi még több száz jelentkező, akinek hasonló kvalitásai vannak. Kiket hívnak be? Ez a HR-esek asztala, de akár a marketingeseké is, tehát viszonyulj úgy a dologhoz, hogy értékesítened kell magad, méghozzá úgy, hogy nem vagy a döntéshozó mellett. A csomagolással kell tehát meggyőznöd, mint egy termék esetében a bolt polcán. Szóval, add el magad egy stílusos csomagolásban! Olyanban, ami kitűnik a tömegből, amiről rádismerni, ami segít kidomborítani az előnyeidet, és legalább eléred, hogy nagyobb eséllyel kézbe veszik az önéletrajzodat.

Egy próbát megér, hogy átalakítsd az önéletrajzodat, nem? Ha nincs kiadványszerkesztői tapasztalatod és nagy büdzséd a kivitelezéshez, bízz meg egy tanuló grafikust, aki költséghatékonyan segít megtervezni a tökéletes önéletrajzod.

Nyomj egy lájkot, ha tetszett a bejegyzés vagy olvasd el az előzőt is

Fotók/Leadfotó: pinterest.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Utazás
Lehet gyönyörű, de évente 100 ember életét veszti a helyszínen.
Lifestyle
A fiatal srác túl drágának találta az albérletet, saját házra pedig nem volt pénze, így a szüleit kérte meg, hogy adják oda neki a garázsukat.
Lifestyle
A Microsoft riadót fújt egy őrülten veszélyes kártevő miatt. A fertőzött alkalmazásokat rengetegszer töltötték már le.