Íme a legcsajosabb tetoválások! - Ez most a legújabb trend

Ezek a vibráló színekkel játszó, művészi alkotásoknak is beillő vízfesték hatású tetoválások a vagány, bevállalós, életteli csajok kedvencei manapság. Nézd meg a képeket!

Sziporkázó művészet a bőrön

A tetoválásoknak is megvannak a maga trendjei és míg a kétezres évek beköszöntével a nonfiguratív ábrák, delfinek és a "rib*ncrendszámok" voltak a menők, addig mára már sokkal árnyaltabb, változatosabb és stílusosabb tetoválások játszanak. Például a fiatalabbakon már nem csak azért lehet tetoválást látni, mert az hú, de vagány, hanem értelmet is varázsolnak bele, netán művészi értéket, vagy legalábbis értékes gondolatvilágot. Biztos Te is emlékszel még néhány anno trendi, ma már ciki darabra...

Nekem is van két tetkóm és anno nem a mély mögöttes tartalom magamon viselése miatt vezetett az utam a felvarróhoz. :) Most viszont, ha már viselnem kell őket, szeretném átvarázsolni. Méghozzá nekem is ez az élénk, vidám vízfesték hatású színkavalkád tetszik, ami ráadásul a fröccsentett hatás miatt dinamikussá is válik. Már megvan a művész és az elképzelés is, már csak a kivitelezés van hátra. ;)

Nézegess képeket a bejegyzéshez tartozó galériában!

Ha neked is tetszik ez a tetkóstílus, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó: pinterest.com Lead: tattoostime.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.