5 kreatív tipp, hogy sikeresen tervezhesd meg a heted

Szeretnéd elégedetten zárni a hetedet? Akkor adok pár tanácsot, hogy mire figyelj. Ráadásul egy kreatív ajándékot is tartogatok a számodra a cikk végén!

Mi kell ahhoz, hogy sikeresen tervezd meg a heted?

1. Írd le! Akármilyen triviálisan hangzik, ha azt akarod érezni, hogy sikerrel zártál egy hetet, ne csak átgondold előre a terveidet, hanem írd is le.

2. Legyen mérhető! Sokkal hatékonyabb vagy, ha előre tudod, nagyjából mennyi időt vesz igénybe az adott feladat.

3. Kezdjük a teendőink elvégzését a fontos és sürgős feladatokkal. Majd a sürgőseket végezzük el, és gondoljuk át, hogy a fontosakat mikor tudjuk elvégezni, vagy kinek tudjuk delegálni.

4. Legyen heti célod, aminek majd örülni fogsz, hogy elérted. És jár érte a jutalom. :).

5. Ne csak a saját ötleteidnek adj helyet, segíts másokat is, vagyis tervezz be a hetedbe olyan dolgokat is, amelyekkel másokat segítesz!

Az én heti tervező módszerem: kreatív, stílusos és hasznos

Több időtervező módszert is használok, de egyik sem igazán megfelelő számomra. A heti terveimet szeretnem előre összeírni és átgondolni, ehhez vázlatosan firkálok és csak utána vezetem bele a határidőnaplómba és a telefonomba. De az a helyzet, hogy szeretem folyamatosan látni, ám a firkalap nem igazán szép, szóval nem árt, ha stílusos és jól mutat a munkakörnyezetben. Éppen ezért készítettem többet heti tervezőt is, amelyet ha szeretnél, letölthetsz ide kattintva.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotók: 365letszikra.hu

Oldalak

Sztárok
80 évvel ezelőtt született hazánk egyik legnépszerűbb és legtragikusabb sorsú előadóművésze, Szécsi Pál, akinek hatása mind a mai napig meghatározó a magyar könnyűzenében.
Sztárok
A walesi herceg felesége teljesen elzárkózott a nyilvánosság elől a hasi műtétjét követő időszakban. Azóta ugyan napvilágot látott róla néhány fotó, ám ezek eredetiségét rendre megkérdőjelezte a...
Utazás
Szinte teljesen biztosak vagyunk benne, hogy te magad is jártál már a szóban forgó szigeten.