Lifestyle

Meghívta a szexi pincért a nő az esküvőre: milliók nézik meg, mi történt ott - Videó

A barátaikkal és családdal reggelizett együtt az amerikai nő, aki olyan aranyosnak találta a pincért, hogy spontán meg is hívta egy esküvőre. Ami ott történt, nagy izgalmat okoz a neten.

Étterem

Az első videót a nő húga posztolta a közösségi oldalára. Egy tipikusan amerikai étteremben ül a társaság, a hangulat fergeteges, a nővére pedig szemlátomást epekedik a fiatal és szexi pincér után. Sőt, ebből a videóból derül ki az is, hogy a nő meg is hívta őt egy közelgő esküvői partira - legalábbis erről árulkodik a videó felirata a TWN.hu cikke szerint. Ez a videó talán elő sem került volna, ha nem érkezik meg az, ami már az esküvőn készült. Szinte rá se ismerni a pincérre, azaz hosszú hetek, hónapok telhettek el a meghívás és a lagzi közt: a haja sokkal hosszabb, büszkén mosolyog az öltönyében. Sőt, az őt meghívó nő azonnal be is dobja a mélyvízbe. A vágókép után máris jól látszik: a családok az esküvői asztaloknál ülnek, amikor begurul egy autó és megérkezik a rég nem látott pincér, akinek többek között fel kell mutatnia a személyi igazolványát asztaltársa apjának, hogy bizonyítsa, hogy már nagykorú. Egy Nana nevű nagyi több beszélgetésbe is bevonja, később pedig láthatóan már oldott hangulatban táncol a többiekkel, a menyasszony közelében. "Ez volt a valaha volt legjobb este, lol" - zárul a videó, és több tízmillió ember osztja a véleményt a TikTok-on is. Négymillió lájk érkezett a felvételre, és sokan arról faggatták az érintetteket, lett-e folytatása a dolognak.


Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.