Hivatalosan is ez lett a nyár lábbelije: kényelmes és minden szettet feldob

Visszatért a 90-es évek legnagyobb cipőtrendje!

Stílusos és kényelmes viselet

A platformos szandál régóta hatalmas népszerűségnek örvend a divatvilágban, különösen a nyári szezonban, mert stílusos és kényelmes alternatívát nyújt a hagyományos magassarkú cipők helyett. A megemelt talppal rendelkező lábbelik egyik nagy előnye, hogy pár centit hozzáadnak a magasságunkhoz, idén viszont hódítanak a laposabb darabok, amelyekben a nyaralásunk során egy könnyű tengerparti sétát vagy akár egy kellemes városnézést is beiktathatunk. Ez a típusú szandál rendkívül sokoldalú, hiszen a sportos, elegáns és hétköznapi összeállításokkal is jól kombinálható. Viselhetjük nyári ruhákkal, rövidnadrágokkal, szoknyákkal, vagy akár farmerekkel is, szerencsére számos divatmárka és tervező kínál ilyen típusú szandálokat, így könnyen találhatunk olyat, ami megfelel az ízlésünknek és igényeinknek.

Kattints a galériára, ahol adunk némi inspirációt ahhoz, hogy hogyan viseld nyáron a platformos szandált:

Egy oversize fehér inggel és rövid farmernadrággal kombinálva sikkes lesz a megjelenésed, ráadásul szépen kiemeli és optikailag nyújtja a lábaidat is.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...