Natalie Portman úgy ragyogott, mint egy hercegnő: ruhája több száz óráig készült

Natalie Portman nemrég Tokióban járt egy különleges esemény apropóján, ahova egy káprázatos ruhában érkezett.

Minden tekintet rá szegeződött

A napokban rendezték meg a „Miss Dior – Egy kisasszony” névre keresztelt történeti kiállítást tokiói Roppongi Múzeumban, ahol a Dior fantasztikus couture munkáit, tárgyait és archív gyűjteményeit mutatják be, emellett a látogatók megtekinthetik René Gruau és Mats Gustafson akvarelljeit, valamint Yukimasa Ida, Sabine Marcelis és Haruka Kojin művészeti alkotásait. Az exkluzív eseményről Natalie Portman sem hiányozhatott, hiszen 2011 óta ő az ikonikus Miss Dior parfüm reklámarca; a színésznő a tőle megszokott módon természetesen most is kihozta a maximumot a megjelenéséből, ráadásul egy olyan fantasztikus ruhát öltött magára, amilyet már rég nem láttunk rajta. Galériánkban megmutatjuk, milyen mesésen tündökölt a kamerák előtt a Másik Boleyn lány és a Fekete hattyú sztárja:

Natalie Portman több mint tíz éve a francia luxusmárka reklámarca, természetes bája, sokrétű nőiessége és a személyéből áradó elegancia pedig minden kampányában visszaköszön.
Kattints a további képekért!

A 43 éves amerikai színésznő és balett-koreográfusként dolgozó exférje, a 4 esztendővel idősebb Benjamin Millepied idén márciusban véglegesítették válásukat, melyre - a fáma szerint - a férfi hűtlensége miatt került sor. Úgy tűnik, az Oscar-díjas világsztár mára sikeresen túltette magát a történteken, s új fejezetet kezdett a magánéletében.

Leadfotó: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images

Forrás: Pinkvilla

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!
Lifestyle
Olvass tovább, hogy megtudd, milyen ágynemű anyagok biztosítják a nyugodt alvást a legmelegebb éjszakákon is.