Ne félj a merész színektől - Így viselheted stílusosan a legvibrálóbb neon árnyalatokat is!

Bár a neon színekről sokunknak a szövegkiemelők jutnak eszünkbe, ez nem jelenti, hogy ne építhetnénk be ezeket az árnyalatokat ruhatárunkba.

Élettel teli és vibráló

A neon színek igencsak megosztják az embereket, egyesek számára a vibráló, élénk árnyalatok a merészség és az önkifejezés szimbólumai, míg mások számára túlzottan kihívóak és nehezen viselhetőek. A neon színek különlegessége abban rejlik, hogy mesterségesen hozták létre őket, így viselésük is egyfajta futurisztikus és innovatív hangulatot sugall. A neon színek az 1980-as években a divatban is nagy áttörést hoztak, amikor a színek intenzitása és kombinációik merészsége új szintre emelte az öltözködés művészetét. Azóta már nem is számít kifejezetten merész választásnak egy neon árnyalatú ruhadarab, bármikor bátran viselheted egy ízléses szett részeként! Mutatjuk, hogyan!

Neon cipő A neon cipők figyelemfelkeltőek és önbizalmat sugároznak, így stílusos és merész megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Ezek a színek rendkívül sokoldalúak, és meglepően jól kombinálhatók semleges árnyalatokkal vagy farmerrel, így könnyedén beilleszthetők a mindennapi ruhatárba. Egy neon cipő különleges alkalmakkor is tökéletes választás, mivel garantáltan kiemel a tömegből.
Kattints a további képekért!

A csillogó sellős körmök, és az elbűvölő mesefigurás minták után nem meglepő, hogy visszatér egy újabb gyerekkori kedvencünk: a fagyi manikűr, ráadásul ez lesz 2024-es nyár egyik legnagyobb körömtrendje.

Leadfotó: Getty Images, forrás: hellomagazine.com

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...