Titkos jelentéssel bír Katalin legújabb fotója: megható, milyen üzenet bújik meg a kép mögött

Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.

Rejtett üzenet

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, Vilmos egy cuki gyerekkori képpel köszöntötte Károlyt apák napja alkalmából: a fotón apa és fia látható, amint fociznak. Nos, jó szokásukhoz híven a jövendőbeli király és királyné hivatalos Instagram-oldalán a mai napon megjelent egy másik poszt is: ahogyan az elmúlt években, úgy Katalin most is megosztott egy soha nem látott, idén készült fotót, amit maga a hercegné készített, és amin Vilmos látható György, Sarolta és Lajos társaságában. Galériánkban mutatjuk a bejegyzést, valamint azt is, mit szerettek volna a walesiek sugallni a hangulatos és családias képpel!

A fotón Vilmos és a gyerekek láthatók háttal, amint ölelkezve a norfolki parton állnak, és a tengert bámulják együtt, míg Katalin lekapta őket. Judi James királyi testbeszéd-szakértő szerint a kép rejtett jelentéssel bír. "Szeretünk, Papa. Boldog apák napját. G, C & L" - írták a bejegyzéshez, a rövidítések pedig természetesen György, Sarolta és Lajos nevére utalnak.
Kattints a további képekért!

A trónörökös apák napja alkalmából egy elképesztően édes fotót osztott meg közösségi oldalán.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Elterjedt problémának számítanak a bokát és lábakat érintő fájdalmak, és ilyenkor felmerül a kérdés, hogy vajon szóba jöhetnek-e a gyógyfürdős kezelések.
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...