Ezért a szexi focistáért rajong most egész Európa: minden nő róla álmodozik - Fotók

Nem Szoboszlai Dominik az egyetlen, aki megdobogtatja a nők szívét: a török válogatottban is van egy játékos, akiért megvesznek a gyengébbik nem képviselői.

Dögös, tehetséges és piszkosul fiatal

Június 14-én pénteken vette kezdetét a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság, amely július 14-ig tart majd. Németország második alkalommal rendezi meg az Eb-t, a címvédő pedig ezúttal az olasz válogatott. Magyarország épp a minap játszott először: hazánk ellenfele Svájc volt, és sajnos 3-1-re kikaptunk, ez azonban a focidrukkereket nem akadályozza meg abban, hogy tovább szorítsanak országunkért, és szurkolásukkal buzdítsák a magyar válogatottat, melynek csapatkapitánya a jóképű Szoboszlai Dominik. Nem csupán a magyar játékosok között akadnak azonban szexi játékosok: a török válogatottban is van egy fiatal férfi, aki már most a nők bálványa külsejének köszönhetően. Galériánkban mutatjuk őt!

Idehaza egyértelműen Szoboszlai Dominik most az a focista, akiért a nők szíve dobog, és bár csapatkapitányunk külföldön is népszerű a gyengébbik nem képviselői körében, azért van más játékos is, akiért érdemes bekapcsolni a tévét és megnézni egy-egy meccset.
Kattints a további képekért!

A 39 éves Cristiano Ronaldo régóta sokkolja a világot azzal, hogy elfelejtett megöregedni. Talán a rajongói által felfedezett szokása egy újabb szépségtrend eredménye vagy valami komolyabb ok állhat a háttérben?

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
Ezt a gyakorlatot bárhol és bármikor könnyedén elvégezheted, de vigyázz, mert garantáltan megedzi az izmaidat!
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!