Kate Hudson ritkán látott fia már 20 éves: Ryder elképesztően sármos férfivá érett

Hihetetlen, milyen gyorsan repül az idő: Kate Hudson legidősebb gyermeke, Ryder Russell Robinson már 20 éves, ráadásul elképesztően sármos férfivá érett.

Szülei nyomdokaiba léphet

Kate Hudson a karrierjében és a magánéletében is nagy sikereket könyvelhet el: számos népszerű vígjáték, valamint drámai szerep köthető a nevéhez, karrierépítése közben pedig a családalapítás is megadatott számára. A színésznőnek három gyermeke van három apától, ennek azonban csupán papíron van jelentősége, ugyanis a valóságban boldog, összetartó, szerető és kiegyensúlyozott szövetséget alkotnak, a testvérek pedig egyáltalán nem tesznek különbséget egymás között. A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? című film sztárja 2000-ben ment hozzá Chris Robinsonhoz, a The Black Crowes frontemberéhez, akitől négy évvel később megszületett első gyermeke, Ryder. Mivel Kate mindig is óvta szeretteit a nyilvánosságtól, fiát szinte sosem szerepeltette a kamerák előtt, éppen ezért megdöbbentő látni azokat a friss fotókat, melyek már a 20 esztendős Rydert ábrázolják. Galériánkban megmutatjuk, milyen jóképű fiatalember lett belőle:

Kate Hudson mindhárom gyermekével szoros kapcsolatot ápol, egy korábbi interjújában pedig megosztotta, hogy mióta legidősebb gyermeke belépett a felnőttkorba, igazi barátság is egymáshoz fűzi őket.
Kattints a további képekért!

Noha Kate Hudson már a negyedik X felett jár, bőre még mindig olyan ragyogó, mint a húszas éveiben – pedig bőrápolási rutinja pont olyan egyszerű és átlagos, mint bármelyikünkké.

Leadfotó: Nathan Congleton/NBC via Getty Images

Forrás: People

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.