Már rég visszavonult Ryan Gosling csodás felesége, de a magyarok miatt bevállalt egy projektet

Eva Mendes anno határozott döntést hozott abban, hogy nem akar többet színészkedni. Most a magyarok miatt mégis rábólintott egy projektre.

Természetesen ez nem olyan, mint egy filmforgatás

Anno Eva Mendes a Vészhelyzet sorozatban debütált 1998-ban. Az áttörést első nagyobb szerepe jelentette, az Oscar-díjas Kiképzés című filmben.

Később a Túl a fenyvesen forgatásán ismerte meg Ryan Goslingot, aki azonnal le tudta venni a lábáról, és a színészt is elkápráztatta Mendes stílusa.

Régóta visszavonult a filmezéstől, de a magyarok miatt újra kamera elé állt. A galériánkban megmutatjuk, melyik projektre bólintott rá, és anno miért döntött úgy, hogy nem filmezik tovább.

Eva Mendes és Ryan Gosling tökéletes párost alkotnak. Amíg Gosling folyamatosan kapja a felkéréseket, Mendes tudatosan nem játszik semmiben, és inkább az anyaságra koncentrál.
Kattints a további képekért!

Ryan Gosling legutóbbi nyilvános szereplése komoly visszhangot váltott ki a rajongók körében, akik nem tudták nem észrevenni a színészen fellelhető, szembetűnő változást.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.
Fashion&Beauty