Katalin sosem volt még ennyire feszült: a hercegnét majd szétvetette az ideg

Szombaton Vilmos neje fél év után újra mutatkozott a nyilvánosság előtt, ám a hercegné idegesebb volt emiatt, mint azt sokan gondolták volna.

Kettős érzések kavarogtak Katalinban

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, Katalin múlt pénteken bejelentette, hogy fél év kihagyás után visszatér királyi kötelezettségeihez, és újra mutatkozik majd a nyilvánosság előtt családjával, először a rákdiagnózisa óta. A hercegné a Trooping the Colour nevű rendezvényen vett részt, ahol Károly születésnapját ünnepelte a nemzet. Katalin egy csodás, hófehér Jenny Packham ruhát, egy Philip Treacy kalapot, valamint egy az Irish Guards Regimental brossát viselte, és annak ellenére, hogy betegsége, valamint a kezelések miatt rengeteget fogyott, a hercegné így is remekül festett. Katalin mosolyogva és látszólag jókedvűen, kisimultan köszöntötte az embereket, ám sokkal idegesebb volt, mint azt a legtöbben gondolták volna róla, mikor megpillantották őt. Galériánkban eláruljuk a hercegné feszültségének okát!

Grant Harrold egykori királyi komornyik szerint Katalin jó hangulatban jelent meg az ünnepségen férje és gyermekei társaságában, ám a férfi úgy véli, a hercegnén azt is látni lehetett a mosolya mögött, mennyire ideges is volt valójában.
Kattints a további képekért!

Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...