Különleges oka van, miért pont ezt a fülbevalót választotta Katalin hercegné

Rákbetegségének bejelentése óta Katalin hercegné a hétvégén volt először látható, melyről előzetesen ő maga tájékoztatta a nyilvánosságot egy posztban – a fotón pedig egy fontos üzenetet is elrejtett.

Különleges szimbolika

A Trooping the Colour nevű esemény minden évben nagy szenzációnak számít az Egyesült Királyságban, az ideire pedig különösen nagy figyelem irányult, hiszen Katalin hercegné fél év után most először mutatkozott újra a nyilvánosság előtt. Mint megírtuk, Vilmos herceg felesége egy gyönyörű, hófehér kreációt választott az alkalomra, a királyi családot ünneplő tömeget pedig széles mosollyal az arcán köszöntötte, így a rajongók kicsit megkönnyebbülhettek, hiszen mint ahogyan az látható volt, a leendő királyné a körülményekhez képest még mindig remekül néz ki. Az egy nappal korábban közzétett bejegyzésében is arra utalt, hogy bár vannak könnyebb és nehezebb napok, kezelése jól halad, sőt a szakértők szerint még egy plusz üzenetet is elbújtatott az őt ábrázoló fotón, aminek komoly jelentése van. Részletek a galériában!

A 42 esztendős Katalin hercegné tavaly karácsony óta nem vett részt nyilvános programokon, és januárban hasüregi műtéten esett át. Március végén közzétett személyes videóüzenetében elmondta, hogy megelőző jellegű kemoterápiás kezelésben részesül, mivel a műtétje utáni tesztek daganatos elváltozást mutattak ki.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a trónörökös is, amikor lerántotta a leplet György, Sarolta, illetve Lajos kedvenc ételéről.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...