Ezt lehet tudni Sydney van den Bosch műtétjéről: lesznek változások az előzőhöz képest

A Szerencsekerék háziasszonya valószínűleg most jó időre el fog tűnni a nyilvánosság elől. Sydney van den Boschnak erősnek kell lennie a rá váró műtét miatt.

Nem tagadta, hogy fél az operációtól

Sydney van den Bosch szervezetében néhány éve sajnos megtalálták az úgynevezett BRCA-génmutációt. Ez egy genetikai eltérés, amely a mell- és petefészekrák kialakulásában játszik szerepet.

A testvérek és utódok 50%-ban hordozhatják a mutációt, függetlenül attól, hogy családjukban volt-e korábban emlő- vagy petefészekrák.

Pozitív BRCA-mutációs eredmény esetén gyakrabban javasolt szűrővizsgálatokon részt venni (pl. mammográfia, emlő-MRI, vérvizsgálatok). Sydney van den Bosch is így tesz, ezért ismerték fel nála elég hamar, hogy daganat van az egyik mellében. A galériánkban megmutatjuk, hogy érzi most magát, mivel sajnos újabb műtét vár rá.

Sydney van den Bosch a rosszindulatú daganat miatt a drasztikus módszert választotta, és úgy döntött, hogy mind a két mellét eltávolíttatja az orvosokkal. A TV2 műsorvezetőjére azonban újabb műtét vár.
Kattints a további képekért!

Sydney van den Bosch őszintén beszélt arról, hogy újabb beavatkozás vár rá, és mindenképpen kés alá kell feküdnie. Az előző műtéttől nem félt, de most változott a helyzet.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!
Lifestyle
Olvass tovább, hogy megtudd, milyen ágynemű anyagok biztosítják a nyugodt alvást a legmelegebb éjszakákon is.