Katalin lélegzetelállító fehér ruhában tért vissza: a hercegné betegsége ellenére remekül fest

Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.

Mosolyogva köszöntötte a kíváncsiskodókat

Mint ahogyan arról a minap mi is beszámoltunk, február óta először szólalt meg Katalin: a hercegné év elején egy videóüzenetben jelentette be, hogy rákkal küzd, azóta pedig megelőző kemoterápiás kezelésen vett részt, így az elmúlt hónapokban eltűnt a nyilvánosság elől. Tegnap azonban hivatalos Instagram-oldalán ismét felbukkant: egy friss képpel, valamint egy hosszú bejegyzéssel tudatta a világgal, hogy érzi magát jelenleg, és azt is bejelentette, hogy ezen a hétvégén ő is részt vesz majd a Trooping the Colour nevű rendezvényen, ahol minden évben az aktuális uralkodó születésnapját ünneplik. Galériánkban mutatjuk, hogy festett az eseményen Katalin, valamint Vilmos és a gyerekek!

A hercegné tegnapi bejegyzésében mindenkinek megköszönte a támogatást, valamint a bátorító szavakat, amiket az elmúlt hónapokban kapott, illetve elárulta azt is, hogy kezelése miatt megél jobb és rosszabb napokat is, azonban igyekszik kihasználni azt, amikor jól érzi magát, és ilyenkor a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből.
Kattints a további képekért!

A hercegné hivatalos Instagram-oldalán jelentkezett be, ahol egy hosszú posztban fejtette ki, min ment keresztül az elmúlt hónapokban, és hogy van most.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Home&Design
Ne félj kísérletezni, és bátran cseréld le a megszokott színeket új, inspiráló árnyalatokra!
Lifestyle
A KSH adatai szerint 2023 második felében több mint 4000 bolt zárt be Magyarországon, és az aggasztó tendencia egyelőre megállíthatatlannak tűnik.